De Ceuster & Co

Nieuwe website voor De Ceuster & Co

Na vele jaren trouwe dienst was de website van De Ceuster & Co, de Lommelse specialist in bouw- en torenkranen, dringend aan vervanging toe. De Ceuster & Co vertrouwde deze opdracht toe aan Markedeer. Een uitgebreid up-to-date CMS, intuïtieve navigatie en een mooie vormgeving waren de trefwoorden.

Nieuwe website De Ceuster & Co

Op de homepage met uitgebreide info springt meteen de fancy slider in het oog. De navigatie is opvallend intuïtief en misschien minder opvallend, maar zeker zo belangrijk, zijn de productfilters. Via deze exhaustieve filters vindt iedere (potentiële) klant zeer snel zijn perfecte kraan. De uitgebreide en variabele functionaliteiten van de webformulieren zorgen ervoor dat de klant snel en correct info kan opvragen, reservaties kan plaatsen of zich kan inschrijven voor events. De eventtool is trouwens meteen succesvol ingezet om klanten en prospects uit te nodigen voor Matexpo, een belangrijke tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo.

De verschillende social mediakanalen van de groep zijn gekoppeld aan de website en alles is voorzien om binnen zeer afzienbare tijd ook een webshop in de site te integreren. Het Drupal CMS (Content Management System) gaat een stapje verder dan een klassiek CMS. De klant kan zo niet alleen de content, maar ook de structuur van een aantal pagina’s aanpassen.

We’re like marketeers with a PhD in Digital. We offer 
end-to-end digital solutions that work.