Bewel

De diensten van Bewel

De website van Bewel was sterk gedateerd. Niet alleen technisch was de site niet up-to-date, ook de content weerspiegelde niet langer de bedrijfseconomische realiteit van deze dienstverlener. Met bijna 2.000 werknemers tewerkgesteld in 11 divisies is Bewel een van de grootste dienstverleners in Limburg. Precies deze diensten wil Bewel met de nieuwe website veel meer onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Een accentverschuiving van de sociale opdracht van Bewel naar het economisch potentieel.

Markedeer vertrok voor deze nieuwe website van scratch. De grafische vormgeving sluit aan bij de recent opgefriste huisstijl van Bewel. Vanaf de homepage springen de calls-to-action in het oog. De nieuwe website is een echte zakelijke B2B-tool om de gevarieerde en hoogtechnologische diensten commercieel te promoten naar potentiële opdrachtgevers. De navigatie is eenvoudig, snel en intuïtief. Ook vanuit de testimonials kan je snel doorklikken naar de diensten die hierin aan bod komen. Via webforms kunnen de klanten zowel informatie als concrete offertes aanvragen.

Markedeer bouwde deze nieuwe site en het achterliggende CMS in Drupal. Dit laat Bewel toe om zelf snel en eenvoudig de content aan te passen. De klant kan niet alleen de teksten per rubriek aanpassen maar ook eenvoudig videocontent of sliders toevoegen. Een verschil van dag en nacht met de oude technologie. 

Nieuwe website voor Bewel

Bekijk deze case online: website Bewel

Website
Webdesign
Web development