Naast SEO, een werk van lange adem, is er ook SEA of search engine advertising om je zoekresultaten een extra boost te geven. Search engine advertising, het woord zegt het al, is het tegen betaling plaatsen van advertenties op zoekresultatenpagina’s. Het zorgt ervoor dat je snel hoog in de zoekresultaten verschijnt en zo online zichtbaarheid creëert voor jouw producten en/of diensten.

Voor een goede SEA-campagne vertrekt Markedeer van jouw doelstellingen. Wat wil je bereiken? Meer merkbekendheid, meer leads of meer sales? In functie daarvan zetten we met Google Analytics de juiste conversietracking op. Net zoals voor SEO zorgt een goede zoekwoordenanalyse voor het fundament van onze campagnes.

Het instellen van de campagne is specialistenwerk. Het campagnetype, de targeting, het budget en de bidding strategy, alles moet kloppen. Markedeer werkt bij voorkeur met verschillende advertentiegroepen om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen adverteren en met verschillende varianten binnen één groep. Zo kunnen we jouw campagnes voortdurend bijsturen en optimaliseren.

Via een Google Data Studio rapport is het mogelijk om in real-time rapport de belangrijkste resultaten op te volgen. Markedeer is erkend Google Partner.

Van digitale strategie tot de volledige uitvoering.
Hoe kunnen we jou helpen?