2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar van de webshop. Online shoppen is natuurlijk niet nieuw maar onder druk van de covidomstandigheden explodeerde het met de snelheid van het licht. E-commerce is daardoor niet langer de exclusieve speeltuin van enkele mondiale online giganten. Het is een businessopportuniteit voor iedereen. Alles wijst er op dat deze evolutie onomkeerbaar is. Webshops are here to stay!

Ook hier reikt Markedeer je via Drupal enkele interessante oplossingen aan. Wil je eenvoudig, snel en goedkoop starten met een online shop dan is de shopify module interessant. Voor echt maatwerk is Drupal Commerce het betere systeem: heel modulair, uitbreidbaar en aanpasbaar. Het systeem connecteert de inhoud van je website met de producten en diensten die je wil verkopen. Heel sterk voor je SEO en een goede user experience. Drupal Commerce is bovendien heel mobielvriendelijk en laat je toe om eenvoudig externe applicaties zoals payment systemen of fulfillment services in je webshop te integreren. Je beschikt over een volledig administratiesysteem met winkelmandje en checkout formulier. Wil je cross- of upsell-opties toevoegen? Geen probleem!

Voor complexe e-commerce opdrachten werken we indien gewenst ook met Magento.

Blijf niet aan de kant staan en contacteer Markedeer om te kijken hoe we je e-commerce kunnen opstarten of een boost geven.

Van digitale strategie tot de volledige uitvoering.
Hoe kunnen we jou helpen?