Niets mis met een man die netjes strak in het pak zit. Een kostuum op maat past als gegoten en straalt klasse uit. Ook voor websites levert Markedeer daarom steeds maatwerk. Standaard templates zijn soms verleidelijk wegens snel en goedkoop, maar binnen de kortste keren bots je tegen de beperkingen aan. Een maatwerk website is per definitie uniek met een design dat aansluit bij jouw digital branding en alle functionaliteiten die je nodig hebt. Websites waar je kan op bouwen en die kunnen meegroeien met jouw business!

Voor de ontwikkeling werken we met Drupal, een open source modulair softwarepakket om websites te bouwen en te beheren. Drupal wordt wereldwijd ondersteund en verder ontwikkeld door duizenden developers, wat meteen de beste garantie is voor jouw autonomie. Iedereen die Drupal kent, kan aan jouw website werken. Elke site die we bouwen, komt met een content management systeem of CMS. Zo heb je steeds de keuze om zelf je content te beheren of de contentcreatie toe te vertrouwen aan Markedeer. Drupal is modulair, veilig en heel goed gestructureerd. Precies wat je nodig hebt

Websites moeten vandaag perfect mobiel werken en razendsnel zijn. Google neemt de mobiele versie van je site als basis voor je ranking en je doelgroepen surfen mobiel. Daarom testen we al onze sites niet alleen via desktop browsers, maar ook op de meest gebruikte mobiele systemen. Android met de Chrome-browser en iOS met de Safari-browser. En we testen je snelheid. Wist je dat meer dan 50% van de mobiele bezoekers vroegtijdig afhaakt wanneer je pagina of website niet binnen de 3 seconden laadt?

Van digitale strategie tot de volledige uitvoering.
Hoe kunnen we jou helpen?